People

Natuurlijk moet elke kwaliteitskapper technisch goed kunnen knippen. Maar om een coupe te creëren die geknipt is voor jou? Daar komt meer bij kijken. De vorm van je gezicht bijvoorbeeld, je huidskleur, je uitstraling, je lifestyle, wie je bent. En niet te vergeten: de conditie van je haar, de structuur en ja, ook je leeftijd. Je haar krijgt een boost als de coupe en kleur tot in de puntjes worden verzorgt en uitgewerkt. Daarom staan Rick en zijn team voor vakkennis, exclusiviteit en finesse. Met jou in de hoofdrol.

Meer over Rick

Rick knipt de mooiste coupes. En dat al zo’n twintig jaar. Daarnaast is hij brand ambassadeur voor Shu Uemura; een exclusieve haarverzorgingslijn die aansluit bij de kwaliteit waar Rick en zijn salon voor staan. Power en creativiteit. Oog voor detail. Aandacht en tijd. Een nieuwe jij. Dát is Rick.

Meer over Dinie

Dinie houdt van mensen en het contact met haar klanten. “Het is en blijft een uitdaging om klanten op hun mooist te zien vertrekken”zegt ze. Dinie was als kind al vaak in de salon van haar moeder te vinden. Ze heeft dan ook nooit getwijfeld over wat ze later wilde worden. Na negen jaar salonervaring in Friesland maakte ze de overstap naar Amsterdam. Ze is er nooit meer weggegaan. Haar stijl? Stijlvolle glamour voor de dames, fris en stoer voor de heren. Een beetje zoals ze zelf ook is. Bij Rick kan ze haar creativiteit en liefde voor het kappersvak dus wel kwijt.

Meer over Jeroen

Passie en plezier in het kappersvak. En dat alweer tien jaar. Geen moment van verveling want Jeroen wordt er nog steeds blij van. Zijn stijl? Vrouwelijk en glamorous voor de dames, een beetje speels ook. Strak en mannelijk voor de heren. Vernieuwen en uitdagingen aangaan. Als voormalig Kérastase ambassadeur is Jeroen nu met Shu Uemura aan de slag. Bij Jeroen spat het werkplezier er vanaf. Hij streeft naar mooie, in elkaar overlopende, natuurlijke haircolours. Zijn precisie en gedrevenheid zijn duidelijk voelbaar. Een klant die als nieuw de salon verlaat. Daar doet hij het voor. Ja, bij Jeroen ben je in professionele handen.